Stängd skola

Idag har jag tre goa töser hemma. Iris skola är stängd idag och i morgon så då får vi njuta av henne här hemma. Milla har i vanliga fall förskola tis-tors (om hon vill) men de följer skolans tider så även henne har jag hemma i morgon.

Startade dagen med en tur till skogen (dungen). Milla berättade att de hittat Himpel och Pimpels luvor i en stubbe när de var där med dagis. Så dessa små tomtars hem letade vi runt efter. Tillslut jublade Millis att hon hittat den och de små luvorna var minsann kvar. Långa diskussioner om var de höll hus, varför de inte kom när barnen knackade på, osv. Mysig stund!
Hann sen med en sväng till öppna förskolan innan pannkakor gräddades i stora lass, gott men illa för min mer och mer laktoskänsliga maga, suck!!

Nu myser vi framför reprisen av lördagens mellofinal. Jag missade ju den eftersom jag svängde mina lurviga i Stockholm!!
Sanna och Ace var mina favoriter, liksom de flesta andra också tyckte tydligen:-) Tjejerna regerade på internationella kvinnodagen och allt!

Melloskivan spelas MYCKET här hemma nu vill jag lova.

Nähäpp, dags att njuta lite av ungarna nu ❤
image
image
image
image

Det här inlägget postades i Äventyr, Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.