Feber och Superlördag

En liten varm och ledsen Nike kom till oss i natt. Hmm feber??? Men vi somnade om.

Ja men visst har hon det. Nu när vi vaknat och jag tog tempen visar den 38,9. Hon känns dock pigg och inga andra symptom så jag vet inte vad det kan vara.
Vi som skulle på middag hos en familj från dagis! Inte första gången vi fått skjuta upp det. Men sannolikheten att nån ska vara sjuk av 10 personer är väl hyfsat stor i dessa tider.

Iris ska på kalas kl 3 så jag och Milla tar en bio eftermiddag istället tänkte vi. Tingeling är planen! Med godis!!

Tänk att detta lördagsgodis tar upp en stor del av våra tösers tankar! Lite läskigt att det är såå viktigt. Men det kanske är så det är. De äter bara gottis på lördagar och vi är inga storfikare så denna söta stund ser de fram emot!
Nike har faktiskt också fått men det har vi tagit bort för hon blir helt galen!!! Så nu får de när hon sover, eller som idag när de är på andra äventyr.

Nu myser vi hela högen i våran säng framför Barnkanalens superlördag.
Eller jag skriver här och Jesper sover, båda två på gränsen att puttas ner från sängen. Så myser var kanske en överdrift!

Vi har förresten bokat flyg till vår reka-Malta helg, wiehiiiie!! Ska bara boka ett boende också, och bil. Tänkte hyra bil och försöka åka runt och se så mycket som möjligt.

Solen skiner ute och SMHIappen visar 8º idag, skönt!
(På Malta är tempen nu uppe i ca 20º!!)

Dags att klunsa om vem som ska upp och fixa frulle, hehe!
Ha en underbar lördag!
❤????❤

Det här inlägget postades i Barn och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.