Fixarpåsk!

Det fixas och donas i vårt hus och trädgård! Om tre (och fyra) dagar visar vi vårt hus för försäljning.
Vi är på väg och inget kan stoppa oss nu 🙂
Många har ringt mäklaren och meddelat intresse trots att der är en öppen visning och bara att komma!
Vi håller tummar och tår!

Idag har jag putsat en massa fönster och igår var det krattning, grusrensning och skurning av källaren. I morgon ska jag ta veranda glasdörrarna och sen skura köksväggar och skåp. Jesper har fixat så alla snickerier mm är på plats! Han fixar även garaget i morgon. Så snyggt det kommer vara på tisdag har vi väl aldrig nånsin haft det!? Men det är väl så man brukar säga. Kan det få ett par till intresserade och ge budgivning är det värt de timmarna (dagarna!).
Har varit så nojjig och nervös över detta, men nåt händer i mig, ett självsäkert lugn lägger sig. Det går som det går och det är inget vi kan styra över (mer än att fixa). Rädslan och oron är bara antaganden, vad som sker nu är det sanna!

Trots att vi slitit, jag och älskade maken, har vi ändå haft massa mys med töserna. Igår tog vi lekparkshäng några timmar och idag var det godisäggsjakt, studsmatthäng och förstås påskkärringar in da house!! Ojoj vad de har sett fram emot det, teckningar målats, kläder plockats fram, osv. När vi sen har jobbat på leker de, och leker, och leker…och leker alla tre. Visst kan det tjafsas ibland men jösses vad goa de är❤

Nej nu ger jag upp för dagen! Behöver min skönhetssömn för att våga visa mig bland folk i morn, pffffrhh haha!!!
Bjuder på lite bilduppdat i mirgon!

”I’m gonna make the rest of my life the best of my life”
Godnatt
❤❤❤

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.