En dag i skurandets tecken!

J*lar i min lilla låda vad jag har fejjat idag!!! Från tudig morgon till alldeles nyss, alltså miss i nassen!

I morgon och på onsdag är det dags för visning av huset och som jag skrev tidigare har påsken präglats av fix inför dom. Jesper tog med sig barnen till badhuset i morse och stog och trampade utanför när de öppnade kl 9. Jag släppte loss med dammsugare, skurmopp, svampar och citronsåpa. Nu, måååånga timmar senare och med makens hjälp hela eftermiddag och kväll, skimrar det i varje vrå och det doftar citron och porslinsblomma, aaaahh!!
Klapp, klapp på axeln, duktig kicka!!

Barnen hade uppdrag att dixa i lekstugan. Det tog de med fullt allvar. Sopade, plockade, skakade mattan och diskade i lilla diskhon, så fint blev det.
Känns knappt som jag pratat med töserna idag, mer än att säga Nej, Inte nu, Ska bara, Akta nyputsade fönstret, osv. Bläää för sådana dagar!! Men då känns det bra att veta att jag får spendera massor med tid med dom nu när allt är klart!

Jag funderar på hur folk som alltid har det så här perfekt hemma orkar och hinner med. Jag skulle få städa JÄMT!! Då är jag ändå hemma!? Eller är det det som är problemet? Vi är hemma så mycket mer än många så vi hinner smutsa ner mycket mer! Ja inte vet jag! Jag vet dock att jag definitivt prioriterar bort att ha det perfekt (städmässigt) hemma. Nåt som jag däremot önskar är att ha mindra grejer. Inte samla på hög utan skänka/slänga på en gång när nåt blir över/går sönder.
Får se nu när vi flyttar och inte tar med oss mycket, om vi kommer sakna saker eller njuta av det. Kanske börjar vi samla på en gång.

Vi blev bjudna på middag hos vänner idag. Tänkte först tacka nej, då vi misstänkte att det skulle vara tight att hinna, men bestämde oss för att ta erbjudandet! Inte så tokigt att bara sätta sig till bords och sen åka hem efter maten! Tack snälla söta Anna och Viktor!

Nu tickar klockan mot midnatt och det är väl dags att sova. I morgon lämnar jag stora på skolan, mellan på dagis och liten och jag hänger på öppna förskolan under tiden. Packar efter hämtning in oss i bilen och åker ut till Lejson och bor där över visningen!

Sweet dreams❤

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.