Aaaaaattjo!

En skruttig mor och en skruttig far hetsar runt här hemma så gott de orkar inför loppisen! Förkylningen hade GÄRNA fått vänta en vecka!

Men det är bara att svälja lite alvedon och hugga i. Annonser är uppsatta lite här och var och på fre, lör, sön är den med i lokaltidningen.

Garaget har förvandlats till prylhörna med två långbord, hyllor, bänkar mm. Där ska vi ha leksaker, husgeråd, verktyg, lampor, tavlor, krukor, mm, mm, mm!!!!

I källaren kommer det bli kläder och skor. Som jag sagt förr, vi har mycket grejer, så jag hoppas verkligen att många kommer!

Vi hittade några kartonger med våra kläder hos mamma och pappa som vi passade på att ta med i denna loppis (inte för att det saknades grejer men iaf). De hade lite tråkig lukt så nu har det tvättats här hemma vill jag lova! Maskinen har gått konstant när vi varit hemma i flera dagar nu.

Längtar efter att bara vara med barnen, visst att man alltid har saker som måste göras, men denna vår har verkligen varit extremt mycket! Vilket ger mig dåligt samvete såklart! Men jag försöker tänka att juli och aug (och sept för mig+barn) så är det semester!!! Vi kommer inte äga ett hus som vi måste greja med och knappt några grejer kommer vi ha så då kan vi mest BARA VARA!!
Åååååhhh vad det klingar gott i mina örer!!

Malta har haft svensk högsommarvärme nu i en vecka 25-29ºC varmt! Hur vädret har varit här?? Jaaa vad säger man! Himlem har varit påväg att trycka ner oss alla i marken!
Regnet har droppat/strilat/öst i flera dagar och ca 10ºC, uhuu! Nåt som är lite skönt med det är att detta väder (förutom att regnmängden vräks ur sig under 20 min för att sen ge uppehåll/sol) är det sämst tänkbara som kan komma i Maltas klimat! Plus att det kan blåsa väldigt.

Men så idag på kvällen kom solen och det blev en sköön middag på verandan!

Nu sover barnen och vi vuxna kraschar ner i sofforna tror jag, kroppen säger STOPP!

Nya tag i morgon!
Som också innehåller tandläkarbesök för Milla!

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.