Rens och röj

Idag lade vi ner våra försök (nästan iaf) att dra in pengar på allt vårt skräp vi vill bli av med. Skulle säkert kunna få in nån tusenlapp till men nu ORKAR jag inte med mer försäljning!! Istället packade vi ner allt i kartonger och plastsäckar och åkte till återvinningcentralen. Trasiga/sunkiga saker slängdes medan kläder skänktes till ”återvinningen” deras andrahandsmarknad. Tyvärr var det mycket som de ej tog emot, porslin, krukor mm, så det kom vi snopet hem med igen. Vägrar slänga hela, fungerande saker!!!
Vi har fortfarande lite hyllor, skåp, mm kvar att sälja. Men mycket försvann idag, skönt!

Jag har dessutom tagit tag i mina Mary Kay prylar som jag har i lager. Inte mycket men ändå synd att det ska stå. Har ju lagt ner en del pengar i det som jag nu sakta men säkert får in. Några favoritprodukter lägger jag beslag på själv dock! Får se vad jag ger mig på för hudvård/make up på Malta!? Älskar Mary Kay, men är lite sugen att testa på eko-produkter istället. Min hud mår dessutom sååå mycket bättre när det är sol och fuktigare luft så specialfuktkrämerna kommer jag nog klara mig utan. Sverigevintrarna är tortyr för min torra hy, känns som den ska spricka sönder!

I morgon lämnar vi töserna på landet hos mor och far för en dag vid poolen, medan vi sliter vårt hår i vårat så kallade hem! Det är inte längre ett hem, utan ett skal som skyddar oss mot regn och sol men stressar sönder och ger oss gråa hår när vi är i det! Låter förfärligt, men det känns lite så. Det är grejer ÖVERALLT vilket gör det hyfsat svårt att dammsuga så, NEJ det är inte bara rörigt det är äckligt smutsigt också!!!
Fick ett avbrott från det ikväll när vi blev inbjudna till P och S på lyxig hämtpizza. Tusen tack! Precis vad vi behövde!!!

Maken har krupit till kojs så nu tänkte jag krypa efter!
Natti????

Det här inlägget postades i Uncategorized och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.