Midsommar och avskedsmys

Hade en härlig midsommarhelg hos bästa vännerna!
God mat och dryck, dans kring egentillverkad midsommarstång (smidigt att den fanns kvar sen förra året så det bara var att sticka in nya gröna friska ormbunkar och blommor i de torra bruna rackarna som satt kvar, hehe), glada barn, sol, husvagnsnatt och massa mys och prat!
Bättre kan det inte bli!!

Fantastiskt skönt att fly vårt kaotiska hem ett par dagar. Bara tänka på oss själva (och vännerna förstås).
Så fort vi klev in genom dörren hemma igen och belamrade hallen med helgens packning steg pulsen och irritationen i kroppen. Det är definitivt en konstant stress att leva i detta hem just nu. Tycker ändå att jag blivit ganska duktig på att stänga ute den, men det blev så tydligt i lördags då när vi klev in glada och lätta i sinnet och genast drogs ner. Pratade med Iris och Milla om hur de upplevde vårt hem just nu och det verkar som att de knappt bryr sig!? Kanske att det ”kunde vara liiite jobbigt eftersom det knappt går att gå in på sitt rum”, men ”det spelar ingen roll”. Kan ju hoppas att det är så. Det är väl mer jobbigt för dom med en sur och stressad mamma förstås!

Igår söndag var det så dags för avskedsdiscot, som blev en inställd grilldag för att tillslut landa på en mycket enkel pizza/tårtaafton för de som kunde/vågade komma med kort varsel. Vattkopporna grusade våra planer lite grann och fyy vilket dåligt samvete jag haft för att det inte blev så som barnen först önskade. Men när jag sen såg de små igår så försvann det snabbt! De liksom vi var helnöjda och hade en skön kul kväll!

Iris och Milla fick av sina skol/dagisvänner en heldag inne i Stadsparken! Så idag var jag själv med allt stök eftersom mamma tog med sig Nike till min mormor som fyllde år (nu klockan 00:06 kom jag på att jag glömde ringa, f*n!!!!)

Har ikväll bokat våra två första hotellnätter…det är NÄRA nu!!
Känns som jag skulle kunna skriva i all oändlighet idag, sitter med laptop istället för iPhone, kanske därför!?
Suss sött nu!!!!!

Det här inlägget postades i Äventyr, Barn, Recept, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.