Mot Göteborg

På väg igen!
Nu mot Göteborg.
Dagen har vi spenderat med tv-mys på hotellrummet, lite inhandling och lunch och fika hos barnens kusiner.
Vi köpte dvd till Iris och Milla för några veckor sen och tänkte att Nike skulle få kolla på iPaden i ett fäste, men det kostade så mycket att köpa filmer till den så vi beslutade oss att köpa en skärm till henne också. Filmer har vi ju i mängder!

Så nu sitter de stora längst bak och kollar på Pax och Nike kollar SvampBob!
Ett litet problem är dock att när jag spolar eller startar om Nikes film med fjärrkontrollen styr den då även de andra skärmarna. Men det går nog att fixa.
När vi väl är på Malta har vi säkert full koll på dessa!

Allt flyter på bra än så länge bortsett från den lilla petitessen att Nike fått vattkoppor.
Vi anade ju att det skulle bli så att nån av N och M eller båda skulle få eftersom Iris fick för drygt två veckor sen, det hade nästan varit konstigt annars, men vi fortsatte ändå att planera utifrån startplanen. Nu har vi dock gjort lite ändringar i övernattningsställen. De som ej har haft koppor slipper oss 🙂
Nike har varit ganska hängig och gnällig idag, massa prickar har poppat upp och hon har fått alvedon mot febern. Vår plan var Liseberg i morgon men det blir det nog inget med tyvärr, det kändes tillräckligt illa att röra sig på hotellet idag. Blir det som med Iris är hon nog hyfsat pigg redan på lördag, kanske tom i morgon. Men våra hyresvärdar i Götet har lovat oss uppehälle hela helgen om så behövs, TACK!!!!!!
Jag hoppas faktiskt att även Milla får nu så är det klart sen.

Snart framme hos vännerna nu så tack och bock för nu!

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.