Bikinidags

De utlovade bilderna dröjer visst, sorry!
Nike hade ingen vidare dag igår och även Milla var skruttig. När de väl somnade njöt vi tillsammans med vännerna/hyresvärdarna på deras härliga veranda istllet så det blev helt enkelt ingen tid för bloggen.
Iris och Jesper åkte till Universeum och myste, hon var lite uttråkad och behövde semester från sjuklingarna en stund. De fick en häftig upplevelse då en av deras hajar höll på att föda en hajbebis, händer tydligen otroligt sällan!

Vi andra hängde vid huset, kollade, tv, plaskade i barnpoolen och hade det bra bortsett från alla tårar över kliande koppor och febriga kroppar. Det blev en del alvedon, kylbalsam och potatismjöl. Otroligt varm och skön dag hade vi (till koppornas nackdel) 27 grader varmt och växlande molnghet, och en skön vind. Kvällen var underbar!
Det bjöds på grillade fiskspett med lax och marulk, ugnsbakad färskpotatis och sallad, mums vad gott!! Rosévin och champagne, jag kan inte klaga!

Natten till igår var en tuff natt då Nike vaknade flera gånger alldeles hysterisk och otröstlig. Hon hade ont i huvudet och det kliade antar jag, hon rev inte så mycket men det borde klia. Fick i henne lite alvedon och tillslut somnade hon och sov till kl sju då det blev samma procedur.
I natt gick det bättre med Nike, hon sov gott och vaknade med ett leende, verkar som det värsta är över för hennes del. Kul att vännerna får se hennes normala humör också.
Milla hade däremot en jobbig natt. Det sved och kliade, hon klagade på halsen och var ledsen, älskade lilla hjärtat. Trodde inte det skulle bli så många prickar på henne men det blev det!
Vi fick i alla fall sova nästan till åtta, skönt med tanke på två glas vin/champagne mer än vad det brukar bli 😉

Vi blir kvar här tills i morgon. Då startar vi tidigt och kör Malmö-Öresundsbron-Danmark-färja Rödby/Puttgarden och stoppar där på hotell tills tisdag. Lördagens planerade rutt blir alltså genomförd tre dagar senare (om inget annat inträffar!?)
Vi träffade på en granne här igår som skulle åka husbil till Gardasjön i Italien, han kom med massa bra tips och det kändes lugnande att prata med honom. Vi har ju inget boende bokat på vägen ner då det är svårt att veta hur långt vi orkar köra och han menade på att det var det bästa. Så länge vi lämnar de stora vägarna så finns det många b&b som man kan stoppa på. Bra!

Nu ska jag, mamman i huset och mammans mamma åka en sväng till shoppingcentrat. Även jag behöver lite semester fån sjuklingarna. Bikiniinköp står på listan. Favoritsyssla?? NEJ!
Hoppas på att hitta nåt riktigt nice-igt inför beach 2014…PÅ MALTA!!!! Hihi hoooohoooo det är helt galet detta!!
Massa pirr och iiihhhhhhh i magen nu 🙂

Vågar nästan lova pics i eftermiddag!
Ha det fint!

Det här inlägget postades i Äventyr, Barn, Resan ner och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Bikinidags

Kommentarer inaktiverade.