Skön lördag (med liten fadäs)

imageimage
Efter att vår landlord varit hos oss på morgonen och fixat läckande rör och tvättlinor på uteplatsen packade vi in oss i en hiskeligt varm bil (nu har vi lyft av takboxen och kan parkera i garaget så den slipper stå i solen!) och begav oss mot norr och stranden Ghajn Tuffieha. Många gjorde samma sak denna dag så att få plats på parkeringen kunde vi glömma. Det blev längs vägen istället och det gick ju bra det med!
Ca 200 trappsteg neråt så var vi äntligen vid havet och en sandstrand. Nyfunna vänner (som vi ”hittat” i en Maltaföräldrar-grupp på FB) mötte oss och visade oss häftiga hajsaker i ett Sharklab Malta-tält på stranden. Jesper upptäckte till sin och allas stora fasa att hans plånbok var borta!! SUCK!! Han letade på vägen mot bilen och i bilen men icke, så de fanns inte mycket annat att göra för honom än att åka hem och kolla i lägenheten. Vi andra kastade oss ut i vågorna och svalkade oss. Tog sen lite mellis innan vi åkte på en båttur med Sharklabbet och vännerna!

imageimage
Stortjejerna älskade båtturen som gick rätt snabbt…

image image
…medan Nike tyckte det var sådär!

image
Hela gänget hoppade sen i från båten och snorklade lite (vi hade inga cyklop med oss men fick låna proffsens grejer 🙂 )

image
image

Underbart härlig dag! Jesper kom tyvärr tomhänt tillbaka, men lyckades lätta sitt sinne lite med lek i vågorna.
Begav oss sen hemåt. Jesper fick med nöd och näppe in bilen i garaget, den är ju som sagt av modell större. Blir lite trixigt men man vänjer sig med det också såklart! Hoppas bara vi får ut den, har inte testat det ännu 😉

J promenad till butiken där han var tidigare och handlade solkräm för att se om plånboken fanns där. De hade stängt för dagen och öppnade först på måndag, men en dam våningen över affären ropade till honom att han kunde gå hem till dom och knacka på. De bodde bara några hus bort och öppnade glatt butiken för honom och DÄR var ju hans kära plånka!! LYCKA!! Det hade förståt löst sig ändå, men körkortet behövs på måndag då vi ska försöka registrera bilen så detta underlättade det hela väldigt!!

Middag och sen blev det party här hemma! Musik, SARAtårta, chirre och godis 🙂

image
 Barnen fiixade festen!

image
Avslutade partyt med en omgång FIA. Jesper vann stort men sen var det jämnt eller vad sägs!!

En BRA dag bortsett från plånboksfadäsen, men den fick ett lyckligt slut!
????????????

Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Skön lördag (med liten fadäs)

Kommentarer inaktiverade.