Till barnens kompisar

image

Hej alla kompisar!
Har ni det bra hemma hos er i Sverige? Vi har det bra i Malta!
Vi badar i havet och vi har fått några nya kompisar.
Vi åkte båt igår och han som körde körde vääääldigt snabbt, vi tyckte det var kul men Nike blev ledsen. Våra nya kompisar var med och åkte i båten. Vi stannade ute på havet och hoppade i från båten där det var 2,5m djupt. Vi snorklade och Iris såg en fisk. Pappa tappade bort sin plånbok så han var tvungen att åka hem och kunde inte följa med på båten. Men han hittade den sen på kvällen. Han hade glömt den i kassan i affären.
När Iris gick från båten såg hon och kompisarna en krabba som gömde sig i ett hål i en sten.
Milla som nästan har lärt sig att simma nu älskade att busa och hoppa i vågorna vid stranden tillsammans med Iris och de andra.
När det kommer stora vågor kan man glida in med dom och det är super kul! Mamma, pappa och Nike var med och lekte i vågorna.
Mamma och Nike hämtade ett parasoll som vi kunde sitta under, för det var väldigt varmt!
Vi såg riktiga hajägg i en burk med lock. Kompisarnas mamma släpper ut hajbebisar i havet som fötts upp i akvarium. Men man ser nästan aldrig hajarna i havet sen för de bor på så djupt vatten!
Vi fick göra hajteckningar där en fisk skulle hitta till sjögräset genom en labyrint och INTE komma till dom fyra hajarna.

image

Vi har en balkong i vårt hus och en stor uteplats. På uteplatsen ska vi ha en liten pool och en grill. Så har vi en tvättlina där också. Vi bor längst ner och det är tråkigt för vi inte har så mycket utsikt men skönt för vi behöver inte slå oss så mycket om vi ramlar ner och behöver inte gå i så många trappor.

Vi sover väldigt bra i våra nya sängar och det är kul att äntligen packa upp och leka med våra leksaker igen.

Hoppas vi ses snart 🙂 ???? ????????
HEJ DÅ BUBBELKAR hälsar Iris
HEJ DÅ SMÅ SÖTA KLADDMAKARONER hälsar Milla

image
Här sitter vi i våran soffa och tittar på TV 🙂

Det här inlägget postades i Barnens inlägg och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

8 kommentarer till Till barnens kompisar

Kommentarer inaktiverade.