Splash&Fun

Igår träffade vi ännu fler svenska maltabor. Vi hängde med flera failjer till Maltas vattenland, Splash&Fun. Vi sågs först strax efter klockan tre. Då kunde man lösa halvdagsbiljett som var lite billigare och så är ju solen inte så stark längre som mitt på dagen så det passade oss bra. Stället hade öppet till klockan nio så det räckte och blev över. Kul med pooler för omväxlings skull. Det var ett kul ställe med vågmaskin, barnpooler och rutschkanor för alla åldrar. Barnen älskade det! Kul att träffa folk också 🙂
image image imageimage

Det är nånting med våra plånböcker och detta land. Jespers borttappning har jag ju berättat om, men jag tror jag missade min i Bugibba när vi fortfarande bodde på hotell.
Jag och barnen var på väg till en lekpark (Jesper var på lägenhetsjakt). Min plånbok (som är egentligen är som en liten väska med axelrem hade jag snurrat runt handtaget på vagnen. Vi promenerade och det var VARMT VARMT så vi pausade vid varje möjlighet till skugga. När vi stod och häckade under ett kiosktak skulle jag kolla pengarna för ev glassköp MEN plånkan var inte där. Tvivlade först på om jag verkligen hade tagit med mig den ut men barnen bedyrade att Milla minsann hade burit den i hissen och att jag hängt den på vagnen. F*N (ja jag svor faktiskt högt!!) Jag blev så himla ilsken då jag var övertygad om att någon skurit av remmarna och snott den. Vi vände på klacken och sprang tillbaka längs strandpromenaden. Många tankar snurrade i huvudet, spärra kort, måste jag ha körkortet för allt pappersfix, ny telefon, SUCK…osv. Men tro´t eller ej, där låg min fina rosa BjörnBorg från bröllopsresan fint upplagt på staketet…TACK ärliga Malta, xoxo!!!!! Jag blev så lycklig att jag nästan började gråta. Kändes som jag vunnit på lotto 🙂
Några dagar senare var det så Jespers tur och igår hände det igen. Jag föjde med Milla in på toaletten efter att vi ätit i restaurangen. Plånboken hängde jag på kroken på väggen. Färdiga gick vi mot solstolarna. Barnen plaskade ner i vattnet och jag tänkte passa på att ta lite kort…F*N igen!! Nu insåg jag direkt att den hängde inne på toaletten så jag sprang iväg utan att förklara vad som hänt. Där inne på kroken hängde den så fint och väntade på mig med allt innehåll kvar, TACK igen!!!
Jag kan inte minnas att jag tappat bort den förut och nu flera ggr på drygt en vecka!? Försöker någon säga nåt??

Vår landlord kom under lördagen och fixade duschkabinen som läckte ut lite vatten och han hade med sig ännu enkartong med galgar, så nu kan resten av kläderna hängas och göra plats i skåpen åt leksakerna. Bra med hyresvärd som har en klädbutik!!
image

Idag har vi firat tvåårig bröllopsdag! Vi har haft en underbar dag, men den berättar jag mer om i morgon!
Natti natti

Det här inlägget postades i Barn, Uncategorized, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.