Bröllopsdagen 27/7

Otroligt vad fort åren går! Två underbara och händelserika år sen vi stod på rådhuset med allra bästa vännerna och sa JA!! Älskade att vakna dagen efter, dubbelt ringmärkt och kunna säga att jag är FRU Svensson. Älskar´t fortfarande 🙂
image
Visste redan att maken min har grymt bra smak när han shoppar till mig och denna tjusiga klänning ändrade inte på det vill jag lova! Tack min kära! Perfekt till beachen, hemma eller när jag ska vara riktigt tjusig 😉
Funkade dessutom helt naturell trots att jag ej är 20 längre och har ammat tre ungar 😉

Så vad göra en dag som denna på Malta? Hade inte planerat något, faktum är att vi påminde varandra om det bara två dagar innan. Dagarna degar ihop sig här!! Men mysa det skulle vi göra, och var myser man bäst? På STRANDEN såklart 🙂
Packade ihop matsäck och badkläder och åkte mot Armier Bay som vi tänkte testa. En liten strand längst upp i norr.  Hittade dit och pressade efter lite letande av ledig plats ner oss mellan miljoner andra!

image
Barnen hoppade direkt i badet men Nike var rejält missnöjd med alla massor av människor och somnade ilsket gråtande i min famn i en solstol under parasollet.
Bestämde oss sen rätt snart att detta inte var njutning så vi packade ihop oss när lillan vaknade och åkte mot favvo-beachen Ghajn Tuffieha (detta har jag äntligen lärt mig uttala Hajn Tuffiiiiia, rätt Camilla?) Eftersom det var söndag var det ganska packat där också men inte på samma sätt och denna strand är öppnare och bredare så det kändes inte så instängt. Och allteftersom timmarna passerade försvann flera och fler människor uppför trapporna och tillslut efter en magnifik solnedgång var det nästan tomt.
Middagen intogs i restaurangen bredvid stranden och sen lekte vi på stranden tills det nästan var kolsvart och vi tassade uppför trapporna i mörkret.
Trötta, nöjda och lyckliga!
En ”nypa-sig-i-armen” dag helt enkelt!!!!!

image

image
Vi har kläder på oss, lovar 😉

image
Lilla sandmonstret! Vi var en hel familj sandmonster denna dag! Jag har faktiskt lärt mig att inte tycka så illa om att bli sandig (nästan iaf). Men jag gillar inte att få in den hemma!!

imageimageimage
Älskade barn ❤

imageimage
Mys i mörkret

image image
Tröttisarna åker hemåt

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.