Magstrul??

Börjar dagen med en Iris som kräktes efter frukosten 🙁
Inte var det mycket men det var. Vi hade suttit och pratat om att Jesper ska vara borta några dagar i jobb och det tycker barnen INTE om!! En annan gång när det var nåt som Iris var väldigt nervös över blev hon efter en stund alldeles blek i ansiktet och vi fick i henne lite frukt sen var det bättre, men hade hon ej fått det undrar jag om det inte kommit nåt annat?

Skulle nog kunna säga att hon har lite av en fobi för att kräkas så efter detta i morse ville hon inte äta nåt av rädsla för att det skulle vara magsjuka och komma mer. Svårt att veta om det är huvudet som spökar med henne eller magen!?
Pigg och glad har hon varit hela dagen och det brukar man knappast vara om det är magsjuka, så jag vet faktiskt inte vad jag ska tro!?

Planen med dagen var en strandtur, men nu blev det hemmahäng igen 🙂 Helt ok det med. Plask i poolen, film, duplo, lego, ipad, pysselböcker…
Nu fixar jag lite lyxmiddag, fiskpinnar och pasta penne med mumsig ketchup till. Ja lite morot ska vi nog ha till också…kan inte äta festmat varje dag 😉

So long!!

image
Men vad tusan, går inget bra idag!!!!!!
Gör om gör rätt!!

So long igen!!!

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Magstrul??

Kommentarer inaktiverade.