Varmt!

Nu är det varmast hittills sedan vi kom hit. Ca 35 idag och fuktigt värre. Vi har haft shoppingdag för att utnyttja affärernas ac. Massa sale´s här och var så vi kom hem med 10 nya plagg (lite till alla) och kalaset slutade på ca 400kr. Älskar reor!
Även skafferi och kyl fick en rejäl omgång och är nu fulla till bredden 😉

Vår ac har gått varm här hemma under kvällen och nu är det helt klart varmare ute än inne. Vi har flyttat in allas sängar i vårt sovrum som är enda rummet med ac så sova ska vi nog kunna iaf. Inte så att jag klagar egentligen, men aningen svalare än 30 grader mitt i natten får det gärna vara 😉

Nu är det äntligen helt klart med jobb för maken. Senaste budet här på bloggen var att han skulle börja jobba för ett företag på måndag, men veckans resa (till Sverige faktiskt) ledde till annat. Blixtvisit i Stockholm resluterade i ett ett ännu bättre erbjudande 🙂 Så nu blir det start den 1 september, precis som vi planerade och önskade från början! Vågar mig ännu inte på en detaljerad beskrivning på vad det är han ska göra för då skriver jag antagligen fel men typ sales manager tror jag det kallas (fy Sara så illa att inte veta bättre!!!).

En skön omgång yoga (enbart fysisk denna gång då jag inte blev särskilt avslappnad pga bankande, slipande byggarbetare (kl 18 en lördagkväll) och mastodontfyrverkeri just när jag la mig ner för lite skön vila efter passet) och ett par glas vin gör mig nu redo för bädden!!

Skön söndag till er alla, efter en god natts sömn förstås!!

Det här inlägget postades i Vardag, Yoga och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.