Skön tisdag

Sitter i bilen och väntar på maken för lunch tillsammans. Han har ju börjat jobba idag, men en av hans första uppgifter blir att hitta ett kontor!! Nu sitter han i Nikes sovrum.
Så vi passade på att äta tillsammans 🙂

Nu är ansökningar till nya skolan undertecknade och inlämnade, så förhoppningsvis kommer det hem papper om en vecka att allt är grönt!

Vi har inte fått nyckeln till nya lyan ännu, först fanns den ej i lager och sen blev den kvarglömd, men i morgon!!
Jag dör ju av nyfikenhet snart. Kommer knappt inte ihåg nånting från vårt korta besök där förra veckan och nu målar jag upp nåt i mitt inre som jag är rädd gör mig besviken när jag väl kommer in igen!
Sen vore det bra att kunna börja köra dit grejer då vi lovat vara ute ur lägenheten lördag lunch.

Lite senare (inte i bilen alltså), utan sitter nu med töserna i San Anton Gardens lekparken.
Det blåser för fullt och jag har sett på FB statusuppdateringar att det regnat rejält här och var, men vi har bara fått lite duggregn.
imageimageimage
Nike somnade i bilen, testar att köra utan tupplur för henne men det funkar tydligen inte alla dagar! Hon vaknade dock till lycklig över att vara i lekparken och struttade iväg till sina systrar.

imageimage
Bra lekpark och underbar Cappucino, som jag dock avstod idag.

image
Vill ha ett granatäppelträd

image
Mmmmmm!

image
Lugnt och skönt!

Har hunnit med att städa idag också, blir sista städningen innan flytten. Vår hyresvärds moster ska städa ur när vi tömt den, för €35!!
Skönt att slippa flyttstäda, jag är bara så onödigt noggrann ändå och vad jag minns så behöver jag nog ge nya huset en omgång direkt. Det är ju inte så fräscht och nybyggt som lägenheten var. Visserligen behövdes en hel del byggsmuts tas om hand här med när vi flyttade in!!

Gjorde otroligt goda wraps igår. Currykryddad finstrimlad stekt kyckling, tomat, rödlök, oliver (för mig och Nike bara!), gbejna (maltesisk ost), olivolja och vitlöksstekt, bladspenat. Rullade ihop och körde 10 min i ugnen…mmmmmm!!

Idag blir det en pastapanna på rester från fiskmiddag häromdagen.
Skönt med vardag och riktig mat igen, får vara nog med restaurangbesök nu 🙂

Nu lockar soffan en stund innan natten!
Sov sött så småningom????

Det här inlägget postades i Barn, Recept, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.