Så skön känsla

Jihoo, nyckeln är vår och vi har kört ett första lass till vårt nya hem 🙂
Jag var alldeles nervös och pirrig i magen innan vi kom dit. Rädd att jag skulle bli besviken, vill få känna att vårt hem är just ett HEM!
Vi är riktiga hemmamänniskor egentligen, men där vi bor nu har vi mest känt att vi inte vill spendera en hel dag eller åka hem till efter en utflykt eller liknande. Så vi har mest gjort allt annat än att varit hemma.
Men nu så 😉
Möttes av en dam som kollade ”vår” postlåda. Carmen hette hon (precis som den goa damen på gatan här där vi bor nu) och det visade sig att hon var mamma till tjejen som äger vårt hus. Jätte go även denna Carmen som erbjöd oss hjälp med vad vi än kunde komma på.

Innanför dörren möttes vi sen av en vindspelsängel! Känslan i huset var såå mycket bättre än jag hoppats på och jag behövde inte vara orolig för att jag höjt förväntningarna, pjuhh!
Elefanter, fjärilar, änglar, båtar, Buddha och växter (som visserligen inte fått ens en gnutta vatten på länge) hjälpte till att få hemkänslan 🙂
Bilder kommer såsmåningom.

Terasserna är lövely och vi ser allt liite hav på håll åt ena sidan. Myggnät för fönstren, mer bänkyta i köket, tre st AC, tre toaletter (ska städas också :-p ), golvlampor, två terasser, plus taket och en balkong…
200m till lekpark, 150m till minimarket och 500m till havet!

Jag är så glad❤
Och barnen är överlyckliga, de sprang runt som galningar och upptäckte allt. Monitorn som visr vem som plingar på dörren gillades skarpt!

Lortigt var det dock, vi blev alldeles svarta om fötterna, så jag tänkte nog försöka städa innan vi flyttar in på lördag. Hyresvärden pratade om att hennes hemhjälp skulle fixa det men trodde ej hon skulle hinna innan lördag så jag kör nog själv i morgon!
Även ett köksbord lovade hon att fixa liksom it/tv/tele och garderob till Millas rum…tvivlar på att allt är klart tills lördag men det är strunt samma 🙂

Det är ett hem att trivas i tror jag 🙂

Nyyogad tänkte jag däcka i sängen nu, natti!!

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Så skön känsla

Kommentarer inaktiverade.