Ny vecka

En härlig helg är över!
I lördags velade vi halva dagen om vi skulle ta strand, lekpark eller flyttröja mer. Jag var lite låg, irriterad och behövde sura för mig själv ett tag och eftersom det drog in massa mörka moln tog Jesper med sig barnen och handlade mat. Jag tog med mig e-boken för skön läsning i skuggan på terassen innan jag satte på bra musik och röjde upp massa flyttgrejer och bort massa dåligt humör!
Skönt att få vara lite för mig själv ett tag, nåt som jag är helt usel på att prioritera!
De mörka molnen blev endast lite duggregn och sen var det klarblå himmel igen. Nästan så jag ville ha ett litet oväder faktiskt 😉
På eftermiddagen fick vi besök av en svensk familj. Barnen lekte och hade skoj, varmt var det och hinkar åkte fram på terassen för vattenlek 🙂
Seg start på dagen men desto bättre avslut!

Söndagen blev det beachdag!
Vi gav Golden Bay en chans och till en början var det riktigt bra och lite skönt att smälta in bland alla turister, men fram på sena eftermiddagen höll jag (vi) på att bli galna på alla språkstudieungdomar. Hemåt bar det av istället!

Kvällarna på vår terass är helt underbara, skön temp och lite lätt vind (bortsett från flugorna, hjälp de blir man ju galen på, men så fort det mörknar drar de!) barnen lekte med vatten och penslar som sen övergick till trasor och storskurning av väggarna:-)
Vi har fått kanaler nu men TV´n är ju trasig (kommer kanske ny idag) så jag och maken spanade på serier på datorn istället…skönt att slappa i soffan igen!

Ny vecka nu OCH sista veckan på detta oändligt långa sommarlov! På måndag börjar skolan, iiih så nervös jag är!!!!!
Har fått en lååång lista på saker som ska inhandlas denna vecka. Pennor, skrivböcker, vita a4, färgade a4, uniformer… Har lite att fixa vill jag lova!?

En förmiddag i lekparken innan vi begav oss hem för lunch, skulle åkt till stranden med andra svenskar. Men då vi är standby för att TVsnubben kan komma får vi hålla oss här i krokarna (igen). Är lite trött på alla som ska komma och fixa grejer nu!

Hårdträning på engelskan nu inför skolstart så nu ska vi kolla ett Dora-avsnitt och sen öva, rita och pyssla det de lärt sig 🙂

Puss på er!

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.