Första skolveckan avklarad

…om en timma i alla fall!
Är såå lycklig för barnen verkar nu börja trivas riktigt bra och Milla har till och med sagt att hon längtar till skolan på kvällarna! Tjohoo, det kunde jag inte ro i måndags kan jag lova!!!!
Onsdag morgon var det lite nervöst allt men inga tårar och jag kunde gå därifrån utan en klump i magen och jag tror också tjejernas klumpar har stuckit låång väg ❤ Glada stolta töser hämtades och Iris visade upp ett märke som en sol där det stod GOOD WORK, hon hade klarat en mattesida så bra.
Den tidigare så stressade rektorn som står och hälsar på alla barnen när de kommer mötte nu tjejerna med ett stort leende och pussade och klappade på dom och uppmuntrade så deras leenden tillbaka!
Första dagarna när jag pratade med henne efter lämningarna grinade jag ungefär lika mycket som barnen och jag kan säga att kombination stressad ledsen mamma och engelska är så där. Hittade inga ord och hon tyckte nog jag betedde mig rätt löjligt. Men ons em när vi sist talades vid igen var jag mig själv och språket flöt på som vanligt så jag fick nog tillbaka hennes respekt 😉 Hon hade faktiskt tänkt föreslå att de bara skulle gå på engelskan för att underlätta för tjejerna men efter att onsdagen gick så bra bestämde vi att de skulle fortsätta som nu för att de ska komma in i klassen på en gång!

Torsdag morgon och Iris hälsar och vinkar glatt på en klasskompis, YEAY!!

Idag när jag lämnade behövde ingen lärare komma och ta barnen i handen utan de knatade in själva, pjuuuuh i mammahjärtat!
Nu känns det helt ok att ta helg! Nej fel, det känns HELT UNDERBART att ta helg!
Veckan som varit har helt klart varit en av de tuffaste jag varit med om psykiskt. Sen är skolveckorna rätt tuffa här jämt kan jag tycka med långa dagar redan för så små som mina 8.25-14.25 varje dag och med läxor mån, tis, tors och fre för båda. Att reda ut en sån vecka om även jag skulle ha jobbat vet jag ärligt talat inte hur det skulle ha gått till!! Börja med läxor efter middagen med två tröttisar…nej TACK! Känns bra att ha det avklarat redan innan 🙂

Usch vilket oflyt det var i mitt skrivande idag!
Lägger ner tror jag! Ja för idag alltså 🙂 Orkar inte ens läsa igenom det jag skrivit så jag ber om ursäkt för svammel, upprepningar och felstavningar. Bjuder på det en härlig fredag som denna 🙂

Bye bye
????????????

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.