Vattenstrulet fortsätter!

Jag har väl skrivit om att det varit krångel med vår vattentank som står på taket. I början svämmade den över för att sen inte fyllas på som den skulle. En rörmokare var här och mixtrade lite med pumpen och sen verkade det frid och fröjd…ett tag!
Senaste veckan har pumpen agerat skumtoch varit igång nästan jämt. Tanken har sakta men säkert tömts ut trots att den fyller på. Vi ringer hyresvärden, skickar sms till plumbern…inget händer. Tillslut får vi veta att vår hyresvärd varit med om bilolycka och ligger på sjukhus. Otäckt!!
Hon kontaktar oss ändå tillslut och säger att plumbern ska komma, men det gör han icke och vårt vattenförråd minskar stadigt!
Så igår ringde jag hyresvärden och förklarade läget igen, kändes verkligen sådär bra, men hon har inte bett oss kontakta någon annan och vi måste ha vatten!! Hon lovade att röris skulle komma och det har han nu äntligen gjort. Att vi fortfarande inte fått ny TV, köksbord, ett simkort och extranyckel som hon lovat oss långt innan olyckan hade jag inte hjärta att nämna.

Nu har mister plumber varit här i alla fall och vi tror än en gång att problemet är löst. Hoppas det denna gång för detta har jag ingen lust med längre! Tydligen har nånting gjort så att vårt vatten som pumpats in stadigt även pumpats rätt ut på gatan (som han så fint uttryckte det) och alltså har mätaren rullat och rullat och RULLAT!!!! Gahhh, den räkningen tänker jag INTE betala. Särskilt med tanke på hur dyrt alla säger att vattnet är här. Tur att vi varit ihärdiga med samtal, mail och sms om att nåt är knas här med vattnet! Det har faktiskt varit knas hela tiden!

Men NU kanske kanske 😉
Fortsättning följer…

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.