Supermammahjälte

Min älskade underbara dotters fina ord kittlar skönt i både öron och mage just nu!

Du är min supermammahjälte! Som hämtar oss varje dag och kommer aldrig för sent!”

Goa fina Iris ❤

En storstädardag har passerat. Nio dagar med gäster och sedan skruttiga dagar efter det har verkligen satt sina spår i vårt hem. TVÄTTBERG till förbannelse och grejer precis överallt. För att inte tala om hur smutsigt det var! Plus ett nätt litet totalstopp i ett av handfaten. Hårt har jag jobbat medan Nike lekt picnic, dansat, hjälpt till att städa (och stöka till mer). Har hunnit med mycket men är inte klar. Jesper jobbar på en mässa i morgon så då tänkte bli färdig 🙂 För sen har jag verkligen inte tid till städning för då kommer bästaste bästa L och A!!!! Wiihiiiie som vi har längtat!

Iris och Milla har nu gjort sin sista tur till engelska kursen. Heja heja er vad ni har kämpat med denna!
Pratade med en mamma i morse och hennes son är förtvivlad över att den är slut, medan mina sötnötar är överlyckliga!! Skönt att det är skolan de vill till eftersom det är den se nu ska spendera sina dagar på.
Idag slutade de redan klockan 12. Stannade en stund i lekparken innan vi åkte hem. Paddan har använts lite mycket ett tag så jag bestämde mig för ett paddfritt men även läxfritt hem under eftermiddagen nu ska det baske mig lekas, på riktigt! Bad, dans och pysselböcker roade dom efter att först knorrat över iPaden.

image

Men sen var det dags för Halloweenpromenerande. Premiär för detta i vår familj 🙂 En häxa, en fé och en isprinsessa (och jag) begav oss mot Swieqi där vi skulle möta upp några mammor och barn från Millas klass. När vi närmade oss lekparken där vi skulle ses insåg jag att det var aningens fler än vi som skulle ses där och tåga runt bland hemmens godisskålar. Jisses sååå mycket folk och så många bilar som snodde alla parkeringar framför ögonen på mig. Hade det inte varit för att barnen så gärna ville göra detta hade jag åkt hem direkt. Hittade tillslut en parkering men kompisarna såg jag icke. Vi kände oss inte direkt ensamma ändå så vi knackade runt och samlade på oss en hel hög med godis innan vi gav upp och åkte hem till lugnet i Bahar igen.

image

Härlig fredag är över och nu väntar fyra dagars Mid-term ledighet och en veckas mys med bästa vänner❤
(som sen byts ut till ännu en bästa L som stannar ännu längre, goa tider nu 🙂 )

Happy halloween på er!
God natt goingar❤

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Supermammahjälte

Kommentarer inaktiverade.