En sån dag!

Nja inte min dag idag direkt!! Mer som gick emot än med helt enkelt! Vaknade trött efter att ha suttit uppe och talat lite väl sent med bästa L som kom med sitt plan igår som hon skulle. Mycket att prata om sen vi sågs sist (kom fram till att det var nån gång i mars tror jag).
Kände mest för att vända om ner i sängen igen!

Men solen sken gott och vi packade ihop badgrejorna och åkte hemifrån. Pausade i Qawra för en lunch och lite strosande längs vattnet. Velade i takt med molnen över vad som skulle ske härnäst. Kom tillslut fram till att vi skulle visa bästa Ghajn Tuffieha för L. Sagt och gjort for vi vidare. Parkerade och packade ur oss. Jag var fortfarande lite sne’ i humöret. Bestämde mig i det sista att min handväska orkade jag minsann ej bära på utan tog ur plånboken och slängde sen i väskan i bagaget och stängde luckan…MED BILNYCKELN INUTI OCH EN LÅST BIL!!!!!!!!

NEEEEEEEEJ! Morr och ve!!! Hyfsat grinigare blev jag kan jag lova, liksom maken. Så vi morrade och fräste lite innan jag bet ihop och började klura på om det var värt att bryta upp ett fönster eller nåt i den stilen. Tog mitt förnuft till fånga och kom fram till att det nog var bättre att ta taxi hem och hämta reservbilnyckeln (som vi hade en liiiiiten aning om var den befann sig). Men insåg sen att även HUSNYCKELN BAFANN SIG INUTI BILEN, och jaa vi har bara en.
Hmpfff, sista lugnet i mig drog bort och så frästes det igen!!

Det hela slutade med att vi alla begav oss mot Bahar ic-Caghaq i en stoor taxibuss (utan att ha sett stranden) och med vår stora svarta kluns till bil ensam kvar på parkeringen.
Turligt nog har vår granne en nyckel bara i fall nåt så tokigt som att vi (familjen ordning och reda, eller hur var det nu!?) skulle bli utelåsta. Så vi höll våra tummar för att hon inte skulle vara ute på vift!
Det var hon ej så snart kunde vi komma in i vårt hem och hitta reservnyckeln. 20 taxieuro fattigare, som sen dubblades till €40 för bilen skulle ju hämtas också.

Men vet ni shit happens, titt som tätt, och att stressa upp sig eller hänga läpp över det lönar sig ju faktiskt icke! Även om det var visst just det vi gjorde denna gång ändå!!

Bilen är tillbaka hemma utan uppbruten ruta, husfriden är åter och nu närmar det sig efter många vändor till Transport Malta att Chryslern får nya regskyltar!!!! Jihooo 🙂

Detta var min söndag!!
Men nu är det dags att avsluta denna tisdag istället, sov sött!!

Det här inlägget postades i Äventyr och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.