Slut på batterier!

Inte mycket ork i varken kropp eller bil igår!
Efter skollämning åkte jag, Milla och Nike till apoteket med vår digra lista. Fick vänta en lite stund då det ännu inte öppnat. Satt i bilen och lyssnade på radion och rätt som det var började mätarna på instrumentbrädan fladdra och sen ner på noll! Hmm, anade direkt att det var batteriet och blev inte det minsta förvånad när det var helt dött då jag försökte starta.
Jaja, handla behövde vi så jag förträngde bilen för en stund 🙂 
Nytt försök 20min senare och nu kom lite ljud men inget mer. Suck och stånk inte idag!!!!
Ringde kära maken vars jobb var några minuter bort, han kom så snällt för undsättning 😉
Med hjälp av kablar och en snäll herre i blå bil brummade vår svarta pärla igen.
Vi tog oss till macken vi brukar tanka och där har de också ett garage. Lite mätningar senare konstaderade vi att ett nytt batteri vore på sin plats. Vår sort hade de tydligen icke men som tur är fanns det nånstans i Malta iaf och eftersom öa är sååå liten åkte de och hämtade ett 🙂
Vi fick en välbehövlig Cappucino- och muffinspaus under tiden!
En timma senare hämtade vi vår numer nytvättade (lika bra när de ändå fixade med annat 😉 ) och batteribytta bil och for hemåt.

Så när klockan närmade sig tolv kraschade jag och mina minsta två fina på soffan. Läste bipacksedlar och tryckte sen i oss meducinerna 🙂 trots mer eller mindre vanliga bieffekter!?

Blev en tidig kväll för trötta barn sedan inpackning av hemkörda matvaror (me like fri onlineshopping) och två avsnitt ”Breaking Bad” som är vår nya kvällsunderhållning för moren och faren! Riktigt trött och sliten även jag 🙁

Bilen fick nytt batteri och snart ska väl mina laddas upp igen, men blä vad seg jag känner mig idag!
Absolut ingen ork i vare sig kropp eller knopp. Idag äter vi mellis i soffan och betar av ena avsnittet Pippi efter det andra! Tänker inte lyfta ett finger på ett tag nu!

Ha det gott!!

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Slut på batterier!

  1. Lisa skriver:

    Fy din stackare, inte kul när eländet klumpar ihop sig… stoooor krya kram till er allihopa ♥♥♥♥

Kommentarer inaktiverade.