Sjukstuga…igen

Inte mycket ork till övers dessa skruttiga dagar! Med maken bortrest på mässa i London, sjuka barn och en sjuk mor i stugan (jag) känner jag mig lite eländig och ömklig faktiskt! Kan man väl få ibland
Doktorn var här igår för intyg till skolan så nu behöver vi ej ta oss ut på hela veckan! Kyl och frys är hyfsat välfyllda och fina grannfrun Carmen är i lokala butiken varje dag så då passar hon på att fråga mig vad jag behöver????

Sen har jag turen att denna vecka är städvecka så då kommer en tjej och städar hela huset????
Har jag ens berättat att vi skaffat städhjälp? Tror inte det! I flera år har vi pratat lite om det, men jag har satt stopp. Känt det som att det borde jag väl klara! Visst gör jag det men nu när jag äntligen tagit mitt förnuft till fånga och vi prioriterar detta varanann vecka kommer jag ALDRIG mer vara utan!! Det är värt otroligt mycket!!! Veckan däremellan städar jag av lite också. Det blir väldigt mycket lortigare när det alltid är nån hemma jämfört med när alla är borta på jobb/skola/dagis hela dagen (och då har det ju en tendens att bli smutsigt också). Men vill jag det inte så vet jag att det blir gjort ordentligt veckan därpå????
Vi är inte gjorda av pengar men klarar oss bra på makens lön. Pengarna skulle absolut kunna pytsas in i annat men jag har svårt att motivera att sluta med städhjälp när jag vet att vi utan att blinka kan gå ut och äta låång söndagslunch med vänner där vi lätt spenderar mer än 8 timmars (2 tillfällen) städning!!!

Känns lite märkligt att sitta och blogga i soffan tillsammans med surfplattande döttrar medan bottenvåningen blir skinande ren????
Men återigen det är värt otroligt mycket och alldeles underbart att spara den energin till annat!!

Lite sol på näsan (och på Millas förkylningssår vid munnen) har vi fått idag då mellis intog på filt på terassen☀️☕️

image
Lite målande har vi roat oss med mellan filmer och spel

image
Ynklish!

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Sjukstuga…igen

 1. Louise Hafsten skriver:

  Krya! Vabbruari finns alltså på Malta också! Skönt att det är lite likt. … Pontus tog av stor gips idag. Så nu får vi väl någon ny åkomma snart, det ska ju gå i ett ☺

  • sams skriver:

   Jaa vabbruari finns här definitivt!!
   Alla är sjuka runt oss tycker jag???? host host hör man vart man än går!!
   Hur har det gått med gipset? Besvärligt för honom?
   Stor kram till er!!!

Kommentarer inaktiverade.