Livet

Ja livet alltså❤️
Var är vi i livet nu då?
Flera år sedan sist jag skrev här!

Vi lämnade Malta i maj 2017. Massa var underbart i vårt liv på den lilla vackra ön, dock var den viktiga delen SKOLAN inte alls vad vi ville ha så vi beslöt oss för att lämna vårt lovely land! Velande hit och dit för att tillslut hamna i Svea rike igen! Mer om detta beslut och tankar kring det kommer en annan gång…här eller tryckt i bok, det får vi se😉
Gjorde ett föraök på en bliggstart i januari 2018

Jaa jag är här igen!
Såå lång tid i frånvaro och i morse när jag vaknade kände jag starkt att jag saknar mitt bloggande!! So here I am, yeay!!
Jag är här men det mesta i min beskrivning om mig och min blogg är icke up to date. Jag bor numera mitt på landet i jaa, Sverige!? Trodde man icke för ett år sedan. Men saker förändras, så är det ju.
Älskade Malta-tid som gett mig mer än massor och fått mig att återvända till Sverige som en annan människa. En rikare människa, en lugnare människa, en gladare människa, tryggare, ljusare, mer levande helt enkelt!

Ups and downs precis som livet ska vara. Efter 80minuter hos min kinesiolog igår är jag helt uppochnervänd, tömd och påfylld, ledsen och lycklig och med träningsvärk i både sinne och kropp. Jag blev påmind om att kropp och själ kräver konstant underhåll och jag har slarvat lite mycket nu!!

Tänker spara detta som utkast! känner inte för att publicera nu utan det kommer såsmåningom, idag för dig eftersom du läser det när du läser det.

PEACE!!

Men det kom bara till ett utkast!! Får se om detta inlägg går hela vägen ut!?

Livet ja, nu är vårt liv tillbaka där vi en gång startade vår resa som föräldrar för snart 11år sedan! I det lilla mysiga torpet på mina föräldrars gård som vi renoverade med liten stortös i magen!

En första anhalt när vi kom från Malta i väntan på beslut om var vi skulle landa! Men vi landade rätt direkt verkar det som för 15 mån senare år vi fortfarande på samma plats. Vi lever mitt i naturen och det är precis som vi önskar just nu💖

Jag beslutar mig för att pausa så för att få ut detta!
Over&out!

Livet på landet

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.