Blogglängt

Jaa oftare och oftare känner jag en längtan efter att skriva här igen. Det känns dock som att denna blogg är lite som ett avslutat kapitel i mitt liv och nu vet jag inte riktigt hur och var jag ska gå vidare!? Det har hänt så mycket med mig och den jag var när jag skrev här förrut är inte riktigt densamma…
Kanske ska jag bara ge blanka tusan i det och fortsätta här såsom den jag är nu och skriva på det sätt som det blir? Livet förändras så varför skulle inte bloggen kunna göra likaså?

Jag ska grunna lite på det! Behöver skrivandet lite som en dagbok, och jag (och barnen) älskar verkligen att gå tillbaka här och läsa så lite känslor, tankar och sysselsättningar kanske jag ska få ner i ord här…

Eller så blir det en nystart med nåt annat…
Haha, vel-ann är det jag det?

Sweet dreams😘

Det här inlägget postades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.