Om mig

I denna blogg skriver jag om min vardag med en lagom dos av både galenskap och kärlek.
Men också om mina drömmar, tankar och verk – om att följa sitt hjärta för att nå balans i kropp och själ.

Jag som skriver på samskrea är Sara. 39 åring som bor med min älskade familj i ett litet torp på landet. En familj som består av herr, fru, 11-åring, 9-åring och 7-åring, hund och två utvandrade maltesiska gatukatter.

När det var dags för minstingen att ge sig ut i arbetslivet (dagis) tog vi istället beslutet att jag skulle lämna det och vara hemma med barnen. Ett av mitt livs bästa beslut!
Våren 2014 kom nästa stora förändring. Vi sålde vårt hus och största delen av vårt bohag och i början av juli-14 packade vi bilen full och gav oss ut på Europas vägar söderut mot Malta.

Närmare fyra år blev det på ”the Rock” i Medelhavet men nu är vårt liv i Malta över och vi är tillbaka i Sverige. Alla barnen går i skolan och jag har en ny vardag. Jag utbildar mig inom Ayurveda *kunskapen om livet* och sakta men säkert fylls också sidor med ord från resan vi gjort – ToR Malta. Kanske snart i en bok nära dig…

Åren i Malta har varit underbara, omtumlande och lärorika. Kemiingenjören som lämnade fast anställning och blev hemmafru är nu en helt annan människa. Jag har börjat lyssna och lita på mig själv och jag har äntligen fattat vad livet egentligen går ut på…

*WE ARE HERE TO LOVE*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *