Sol ute, sol inne

Startar dagen med en väggledd meditation i sängen. Alla andra i huset sov fortfarande. Blev sent igår då vi blev spontaninbjudna till dagis/skolkompisar. Kul kväll!!

Meditationen var för att ta bort problem och bekymmer! Finns lite sånt i mig nu…alla är inte så nöjda över våra planer.

Det är häftigt att meditera. Funkar bättre och bättre ju fler gånger jag gör. Blir bara lättare att inte låta andra tankar störa, utan jag klarar rätt bra att skicka dom vidare och fokusera rätt. Just denna meditation kanske inte var den bästa jag gjort, men det är en lugn avslappnande stund ändå.

Lagom att jag är färdig kommer Iris nertassandes. Vi myser lite men går sen upp och fixar frulle med Milla som kom hon med. Make och mini snusar vidare.
Strålande sol ute så vi fixar varsin frukostbricka och går ut. Innan vi hugger in frågar jag om tjejerna vill yoga med mig. Så vi står uppradade på uteplatsen alla tre och gör solhälsningen fem gånger. Härligt, jätte duktiga var de! Kul att de vill!
Sen njöt vi av maten på en SOLig trappa.

Gårdagen gjorde vi absolut så lite vi bara kunde, hängde i trädgården, vattenspridare igång, böcker, studsmatta och mys. Så idag ville vi på utflykt!
Packade med oss grejer för en dag på stranden och åkte mot Unden (40min resa ungefär). Väl där kom vi ej fram utan en dum vägbom stoppade oss.
Jahapp vad göra!!
Velade runt lite och träffade tillslut på ett par som tipsade om en mysig liten strand vid sjön Skagern. Hittade den och kunde tillslut ramla ur bilen, hungriga som en flock vargar.
Grillade korv och hängde sen där ända till kvällen.

Underbar dag med bus, mys och lek (bad för Iris, kaaaallt!)
Sol, familj och vatten ger mig lyckorus!!

En välbehövlig energiboostande helg!
I morgon öppnas budgivningen åter på huset. Är över utgångspriset men inte mycket mer, så nu hoppas vi det rullar ingång ordentligt!!

image image

Det här inlägget postades i Äventyr, Barn och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.