Tankar med knappt en månad kvar!

Sitter i en av fåtöljerna som numer agerar TV soffa, de riktiga sofforna är sålda till moster och hämtades för några dagar. (Det var en jobbig vecka från försäljning till flytt, tre små söta=sex små kladdiga händer!)

Klockan är fyra på morgonen och jag kan inte sova. Hade ytterligare en migränattack igår. Så hjärnan är trött men kroppen klarvaken. De har varit frekventa senaste månaden. Misstänker att det beror på att det är lite mycket nu och det har varit mycket sen förra sommaren egentligen.
Först ett slags andligt uppvaknande, arbetslöshet, beslut om hemmamamma, planering inför utlandsflytt, lite kris i släktrelationer, husförsäljning, ytterligare planering, loppis, bytardag, sälja grejer, sälja grejer, planering, pappersfix och uppsägningar av alla möjliga avtal, planering, dagisavslutning, skolavslutning…och så lite mer planering, and so on!
Det mesta är självvalt så jag kan väl inte skylla på nåt, men jag är kanske lite dålig på att hantera stressen och nu säger nog kroppen ifrån lite grann.

Längtar just nu efter ett tomt hus, fullpackad bil, alla papper i ordning och massa pengar på fickan efter att det mest knasiga grejer i vårt hem fått nya ägare. Avskeden är inget jag längtar efter, men att packa in ungar, herr och fru i nytvättade bil (har städat pärlan noggrant invändigt, nästan klar) och ta an vägarna söderut är ett mål som är efterlängtat!
Det är ju snart dags!!!!!!

Tydligen råder det enligt vissa lite bostadsbrist på Malta just nu (ytterligare ett stressmoment). Vi har hela tiden fått tipset att boka en några dagars hotell när vi kommer ner och sen ha möten med mäklare första dagarna. Detta brukar gå hur smidigt som helst! Men som ovan kanske det inte är riktigt verkligheten mitt i sommar2014. Det som talar för oss är att vi inte behöver(/vill) bo mitt i populära området, eller har direkta krav på standarden. Vi kan fram till september bo i en campingstuga om det är så…vi har ju semester, wiiihiiiieeeeeee!!
Sen känns det viktigare med ett riktigt boende där barnen ska gå i skolan och i september flyttar många=lediga lägenheter!
Ska jag lyssna på magkänslan, kommer det ordna sig och jag ska nog därför försöka lita på den!!

Oj där kom faktiskt en gäsp, ska ge sömnen en chans igen nu! Två timmar till uppstigning!!

Det här inlägget postades i Äventyr, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.