Skolavslutning

Idag har vi firat in sommarlovet! Antagligen barnens längsta sommarlov nånsin. Nu börjar de först i slutet av september. Åååhhhh vad vi ska njuta❤

Milla hade en liten avslutningscermoni eftersom hon slutar på dagis. Det är bara 5/6åringarna som blir utsparkade och har en stor avslutning. Men lite uppmärksammad blev hon och hon fick också lämna en fin skål med the och servetter till all personal. Lite sorgligt tyckte både jag och dom när vi kramades hej då.

Iris hade vanlig skoldag (eller glass och jordgubbar och avslutningsövningar kanske inte är vanligt) så när båda töserna var upphämtade åkte jag och barnen till Sveas konditori och hade en sommarlovsfika, mys!

Själva skolavslutningen var på kvällen. Eftersom väderprognoserna lovade regn blev utomhusfirandet inflyttat på skolan, JÖSSES vad trångt och varmt det var! Men hjärtligt och så fint sjön de! Iris klass sjöng två Majas alfabetssånger, gillar dom. Blev lite rörd och vemodig när de drog igång, men sen började Nike knorra och tycka att det var trist att kolla så då gled fokuset över på henne istället. En Nike som förövrigt inte sov under dagen, förrän hon helt slut slocknade i min famn vid middagsbordet och vaknade först när vi kom till skolan!?
Lite blommor delades ut och Iris hade valt en fin hjärtburk som det stod love på och som vi fyllt med choklad. Liten extragåva 🙂

Jag körde efter tillställningen mot stan för en kurs i personlig och andlig utveckling, men hela hjärta och mage skrek nej nej nej åk inte så jag vände halvägs och spenderade sen flera timmar med skrattande goingar på en varm veranda istället. Det kändes fel att prioritera bort dom idag!! Och att lära sig lyssna på hjärtat är en viktig del i kursen 😉

Nu är det alltså sommarlov! Vi startar det med en segeltur med mor och far. Jag har packat allt idag så vi stoger bara upp och åker imorn, frukost har vi med. Det ska börja regna på eftermiddagen så vi vill ut tidigt.
Kommer nog försöka ta oss hemifrån en del. Det är såå rörigt hemma och jag känner pulsen öka så fort jah kliver innanför dörren, blä, inget kul! Och om jag och Jesper känner så gör antagligen barnen detsamma.
Idag hängde jag och Nike hos L och P för att slippa vara i skiten!!

00:02 är klockan, dags att rulla igen ögera!
Fullmåne inatt såg det ut som, kanske det påverkar nattsömmnen!

Ska försöka skriva ett inlägg med mer Malta i snart!!
Kärlek till er!

Älskade underbara glassmonster ????

Älskade underbara glassmonster ????

 

Det här inlägget postades i Barn och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.