På båten

Nu blir det lite hoppigt med en blandning av nutid och återblickar, hoppas ni står ut med det! Ska försöka komma ikapp med återblickar och bilder så fort som möjligt så det bara blir aktuella inlägg 🙂 Alla bilder är dessutom i telefonen medan jag gillar mest att göra inläggen från paddan (funkar bäst med wifi också). Blir nog ordning så småningom…

Fy F*N vad jag inte gillar att åka stora båtar!!! Ge aldrig bort en kryssning till mig, så länge ni inte vill att jag ska göra er besvikna! Jag skulle troligtvis vägra att stiga ombord på båten. Båtar för nöjes skull är INTE min grej helt enkelt! Om det inte handlar om segelbåtar förstås, då kan man ju hoppa i vattnet och simma om nåt händer 😉
Hoppades nästan (inte alls egentligen men om jag ska vara egoistisk) att nån av barnen tyckte det var läskigt, för då måste jag ta hand om dom istället och då släpper min rädsla litegrann.
Nu sitter vi inne kring ett bord, barnen och Jesper bygger lego och tittar på Ice Age 4 och jag försöker skriva (men lyssnar mer på alla eventuella konstiga ljud, känner alla darrningar och letar fel och brister som skulle kunna vara nåt farligt!) Det är strålande sol och hyfsat lugnt vatten, frågar man personalen ombord skulle de antagligen bara skratta och säga att det är kav lugnt, men jag ser allt ganska många vita gäss på vågorna! Vi är ju mitt ute på öppna Medelhavet så en del dyningar (= båten kränger) vore väl konstigt om det ej var.

Ni som följt mig sen min och Jespers Maltatrip i april vet att jag är ungefär lika nervig under flygningar. Jag tappar kontrollen i dessa stora farkoster, antar att det är det det handlar om.

Vi kan nu se Malta växa vid horisonten, jag blir därmed lugnare och lugnare. Iris blir dock vitare och vitare i ansiktet, sjösjuk tror jag minsann!
Jesper gick ut med henne och gav henne cola och smörgås så det börjar lätta. Jag känner mig också lätt illamående faktiskt och smusslar i mig chips, det hjälper 🙂
All ”resmat” har dock börjat stå mig upp i halsen. Paninis, frallor, chips, toast till lunch och pasta av olika slag till middag! Ibland goda men mycket är faktiskt sådär, jag börjar verkligen längta efter ett eget kök!!

Nu är det dags att gå ner till bilen. Yeay jag klarade det!
Nu återstår Jespers prövning, bakom ratten i vänstertrafik…han är nervös!!

Det här inlägget postades i Äventyr, Resan ner och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till På båten

Kommentarer inaktiverade.