Rensartag

image

Värsta salesman har jag blivit!
Folk kommer och hämtar grejer titt som tätt! Massor är sålt redan MEN det syns knappt här hemma ännu!?

Lampor, garderob, badbalja, barnmöbler, byrå…….varje sak ger oss bensinpenger en liten sträcka extra genom Europa! Ska denna försäljning kunna sponsra oss hela vägen ner!?

Jesper lovade i ett svagt ögonblick att vi skulle åka till Legoland om vi bilar. Detta är nåt som vi inte kommer undan känner jag även om det kan kännas som det vore skönt att inte ha det på vägen. Idag när jag la stortöserna sa Iris att hon inte alls ville dit, nähärå nu var det Liseberg som gällde! Milla hakade snabbt på. Känns bättre faktiskt då vi ändå funderat på att övernatta hos vänner i Åsa.

Idag har jag börjat rensa i garderober. Milla, som är väldigt kräsen med sina kläder, har provat och provat och provat idag. En hel Ikea påse rensades undan. Inte så att kläderna ska se ut på nåt särskilt sätt men är det minsta lilla söm, kant, veck som sitter knasigt vägrar Millis ha det på sig. Jag vet inte hur många gånger hon bytt kläder på morgonarna, blir smått galen på detta ibland! Men nu har hon som sagt godkänt allt som numer finns i hennes lådor!
Hann även med Nikes garderob nu ikväll. Ytterligare en Ikeapåse rensades bort. Men hon behöver få lite påfyllning. Har tre papperskassar med strl 98/104!! Får bli att rensa detta i morgon.

Milla var hemma från dagis idag då hon snorade så imorse och hon var inte svårövetalad. Tror faktiskt inte hon har det jätte kul på dagis. Hon vill oftast gå dit, men det verkar som hon rätt mycket hänger med personalen. Tjejen hon umgåtts med mest förrut är året äldre och har dragit ifrån lite så nu är det ingen som passar helt. Hoppas Milla kan hitta nån på Malta istället!

Min hals gör ont 🙁 har ingen gurkmeja kvar, eller jo vanlig från affären men den är INGENTING i jämförelse med den magiska från Malins Hälsa!
Vill INTE bli sjuk! Vill yoga och i helgen ska jag och maken jobba hårt inför loppisen då mamma och pappa ville låna barnen! Sen blir de ju såklart Eurovision oxå!

Nu natti❤

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.