tidig morgon

Lördag morgon kl är sex. Knäpptyst i huset och jag vaknar och kan INTE somna om. Typiskt! Vill yoga men är för kissenödig och går jag upp i knarrtrappen så vaknar tre små söta. De kom i säng sent och behöver få sova…vad göra!??

Ligga här och skriva förstås!

Igår kväll var det showkväll. Barnen dansade och sjön till Ace Wilder, Alcazar, Sanna Nielsen, Trazan&Banarne, Moraträsk…
Jag och Jesper satt bänkade i soffan och hejade och klappade till de fantastiska framförandena 🙂
Milla spellevink sprätter och hoppar, helt utanför den ganska minimala koreografin som Iris fått dem att öva in och varje gång fräser Iris tyst åt henne. Nike lajjar runt dom och försöker härma. Hon är helt med i leken, tror hon själv iaf, och det är hon nöjd med!
Kul att de showar tycker jag ❤
Idag ska vi åka och lämna dom till mormor och morfar. De önskade att vi kom vid 10 då de direkt ska ut en liten sväng på sjön med båten, spännande tycker töserna!
Barnen stannar tills imorn och vi ska fixa vidare inför loppisen. Jag har sorterat ut o M och N’s garderober, Iris är halvfärdig och sen är det min och J’s (han får fixa själv, dock) kvar.
Det var en tjej här igår och köpte mycket i stl 56-62. Från start hade jag ca 350 plagg i bebisstorlekar. Nu är det utrensat två Ikeapåsar till och sen våra + tre flyttkartonger skor.
Det landar lätt på 1000 plagg/skor. Tänk sen 5-15kr st…
Blir inte av med allt förstås men en bra bit ner i Europa är vi nu!

Nu börjar det röra på sig där uppe!

Tillbaka efter lite mys med nyvakningar som nu tassat upp till bolibompa.
”Vänta på meeej dååååå” Nike hinner inte med de andra upp för trappen.
”Ingen fara gumman, du kan ta det lugnt i trappen, vi väntar här uppe” Milla lugnar!
Ibland är de såååå goa med varandra (fre eftermiddag med tre trötta hungriga systrar lät det dock annorlunda vill jag lova!)

Nuu ska jag upp på toa!
God morgon sköna dag ❤

Det här inlägget postades i Barn och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.