Skön kväll

Barnen har lekt hela dagen med kompisar. Jag har rensat mina kläder och en massa annat också, men största delen av dagen har nästan gått åt till försäljning. Tvbänk, sängar, skrivbord, regnkläder, löpband, var det nåt mer tro? Ja just det köksstolarna!

Det tar faktiskt en väldans tid att hålla på med alla blocket och fb-annonser. Väldigt många som är intresserade, skriver kommentarer, vill se fler bilder, mått och skick, mm. Säger att de kommer och hämtar i morgon. Men så blev de visst sjuka och hoppsan sen skulle de visst jobba och så hålls det på ett par dagar innan de drar sig ur och så får man börja om!! Inte alla som gör så såklart, men nu har vi haft många saker ute till försäljning och jag är helt enkelt makalöst trött på det!Är dock glad att vi ändå fått nästan allt sålt.

Barnen kom trötta och nöjda hem lagom till middagen. Om det var uschlig lunch så skötte jag mig desto bättre nu med lååångkokt höggrev, mums! Nu är det bara ett stycke bog kvar i frysen från vår 1/4 tjur som vi köpte innan jul. Bra timing!

Det blev en riktig myskväll idag. Tog ledigt från allt stök och kröp sen upp, hela familjen, i tv-sängen (inga andra möbler kvar i vardagsrummet) och tittade på Frost och mumsade popcorn! Mysigt och välbehövligt!

Hela femSvensson bänkade framför Frost❤

Hela femSvensson bänkade framför Frost❤

Har nu nattat töser för näst sista gången i detta hus. I morgon jobbar maken sista dagen…NU är äventyret nära!

Det här inlägget postades i Barn, Vardag och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.