Sudentnostalgi

När man och ungar är ur husa jobbar mamman STENHÅRT…och då finns det inte tid för matlagning inte!

Gårdagens pasta uppvärmd tillsammans med några skivor Perssons rökta skinka, riven Goudaost, ketchup och hamburgerdressing.
Denna gourmetmåltid intogs sedan direkt i grytan!

Haha, flashback från studietiden vill jag lova!
Standardreceptet på den tiden (som för övrigt skapades under jordenrunt-resan 2000) var som följer:

•Koka pasta enligt anvisningar med fördel i teflonstekpanna
•Häll av vattnet och låt pastan vila i en tallrik medan du fräser strimlad paprika och burkchampinjoner (tänk på att ta lite, en paprika räcker då ända till studiemedlet kommer).
Obs, spara champinjonspad och använd till sås!
•Häll i pastan och fräs ihop några minuter!
•Färdig att servera. (Ost, ketchup, kryddor hör helgmåltider till!)

image
Tur att jag inte har så stora krav, mätt blev jag i alla fall 🙂

Det här inlägget postades i Recept, Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.