Svenssons have left the building!

Huset är tömt och renare än det någonsin har varit!
Fy schalingen vad det har varit slitigt. Jag som önskade att vi skulle vara helt klara och ute ur huset redan i söndags, för att kunna mysa och njuta av varandra och andra nära och kära igår och idag. Så blev det icke!

Lördag morgon hämtade mamma upp barnen och tog dom till badhuset. sen var de hos henne hela helgen. Jag och Mr hade tänkt sova där även vi men kom fram till att bäddmadrasserna på golvet kunde duga gott (sängarna hämtades av köpare lördag eftermiddag), och att vi då kunde städa/packa sent och börja tidigare på söndagen. Bästa vännen hjälpte oss hela dagen och massa fick vi gjort. Tyvärr var det ännu mer massa kvar. Jesper skötte mest utflytt och källarstäd medan jag gjorde sortering av leksaker, kläder och de uselt jobbiga pappershögar som av en konstig anledning blir liggandes här och var i det Svenssonska hemmet.
Vid våra tidigare flyttar (har blivit ett gäng under åren) har ofta dessa högar bara stoppats osorterade ner i en kartong och i bästa fall sorterats när kartongen packats upp, men denna flytt är ju inte som de andra så snällt har ALLT sorterats fint i släng-minnen-malta.

Söndag kväll tyckte vi att barnen kunde få njuta lite av (i alla fall en av) sina städande föräldrar så J åkte ut till dom medan jag efter att fått middag hos goa grannar återigen knoppade på bäddmadrasserna. Denna gång på alla madrasser för mig själv, alltså riktigt lyxigt!

Måndag eftermiddag skickade Jesper hem mig (förståndigt av honom) till barnen, som de denna dag spenderat med bästa vännerna. Jag hade då nästintill packat klart allting. En del skåp i köket var klara och duschens väggar och avlopp hade jag också gjort när jag tröttnade för mycket på kartongerna. Makens uppgift var nu kök, vardagsrum, hall och badrum. jag som vill att det ska glänsa hade lite svårt att lämna över en flyttstädning till min käre make som kanske inte har riktigt samma syn på detta. Men denna gång fick jag släppa efter och jag kan meddela att han skötte det med bravur 🙂

Jag och barnen blev istället kvar över natten hos våra finingar till vänner. Tillsammans med en stor sopsäck badrumsartiklar som jag skulle sortera. Nog för att vi är fem i familjen men jag funderar på om det är helt normalt att ha så mycket saker!? Och med tanke på att kanske en tiondel av allt detta var Jesper och barnens skulle det innebära att det är jag som inte är normal!!
Nåväl har man jobbat för Mary Kay så samlar men på sig en del härliga grejer som är svåra att skiljas ifrån och måste man vara normal!?

Idag kom vi tillslut till den härliga, nåväl trötta, hungriga och kissenödiga stunden då vi larmade på och bommade igen huset för sista gången. Barnen hade då sprungit runt i vartenda rum och ropat ”wow det är ju helt tomt”, de hann också med att krama grannar och leka lite med dom också.

Bilarna (vi hade mammas och pappas också) var nu fulla till bristningsgränsen. Men allt var i alla fall med!

En god middag med mamma och mormor avslutade dagen som äntligen(?) har bjudit på lite tårar från mitt håll. Känslorna börjar komma ikapp lite!

Nu är timmen jätte sen, huset sover och jag fastnade med ifånar och paddor som skulle uppdateras, nollställas, mm. Mamma tar över min 5a så nu får jag hädanefter nöja mig med en 4a (så liten den känns) men jag har ju paddan numer med tangentbord, tjohooo vilken fröjd att skriva, så jag ska nog klara mig!

Nu ska jag krypa ner mellan två sussande ungar, myyyys!

Det här inlägget postades i Äventyr. Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Svenssons have left the building!

Kommentarer inaktiverade.