Äventyret startar

Vi ligger nu nerbäddade i våra sängar på hotellrummet! Barnen älskade att vi alla ska sova i samma rum och tycker att vi ska fortsätta med det. Jag håller med! Fantastiskt mysigt att fixa och dona med kläder för i morgon samtidigt som tre små söta myser somnar i sängar runt omkring oss!

Äventyret har börjat nu!
Det är pirrigt, läskigt och underbart!
Skönt att vi åker bil neråt faktiskt så vi får växa in i det sakta men säkert. Det är mycket ”ska bilen verkligen låta så” och ”kommer vi in i parkeringshuset med takbox”, ”har vi med allt nu”. Lite nojjiga och oroliga är vi allt, men jag tror kanske det hör till!
Resan till Jönköping gick fint! Barnen sjöng till Majas alfabet, fyllde sina ryggstödsfack med leksaker, ritade, spelade på iPad och började avverka 2kgs godispåsen de fick i avskedspresent från skol/dagisvänner. 20 mil var inget problem bara några ”hur långt är det kvar!?” så vi streckkörde det. Imorgon blir det också kortis men sen ska vi ju köra både dubbla och trippla dagens sträcka! Det ska nog gå fint!

Offantligt trött är jag och med tanke på att jag hela tiden får backa upp texten för att jag stavar fel ska jag nog avsluta för dagen!

Skrivs mer imorgon!
So long????

Vi har det bra vi här bak i bilen...

Vi har det bra vi här bak i bilen…

Räknas som en av Sveriges vackraste vägsträckor har jag hört!

Räknas som en av Sveriges vackraste vägsträckor har jag hört!

Pirrigt par

Pirrigt par

Mor och döttrar myser i hotell lobbyn

Mor och döttrar myser i hotell lobbyn

Kvällspromenad och lek i Rådhusparken

Kvällspromenad och lek i Rådhusparken

Det här inlägget postades i Äventyr, Resan ner och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Äventyret startar

Kommentarer inaktiverade.