7/7-14 Kväll i Flensburg

Ligger i skön säng på ett hotell i Flensburg.
Känner mig helt slut efter en lååång bildag, även en vecka med vattkoppsfyllda nätter tar ut sin rätt.

Vi är nöjda med första ”riktiga” resdagen!
Semesterkänslan har kommit lite smått och det känns inte lika läskigt längre. Barnen är mycket piggsre om än ruskigt prickiga!! Ingen som sagt nåt om dom iaf 🙂
Gps’n funkar som den ska, det är bara vi som inte förstår jämt så några felkörningar har det blivit. Bla när vi lämnade rastplatsen, då vi spenderade en kvart åt fel håll på motorvägen 😉
Vi har inte lyckats hitta nåt wifi ännu så jag skriver i anteckningar istället och lägger upp i efterhand. Inte heller har vi kunnat leta hotell mha internet så vi körde runt och letade. Innan vi kom in i Flensburg, precis vid gränsen, låg det en jätte fin lugn strand med ett hotell men det var tyvärr fullt. Hade gärna spenderat natten där! Nu hittade vi istället ett på fjärde försökey nära Hafenspitze inne i Flensburg. Ett gammalt par som har ett ganska omodernt men fräscht hotell. Röd heltäckingsmatta i trapphuset och vi huserar tre trappor upp.
Vi gick direkt ut för lite mat och strosade sen runt i denna ganska mysiga stad med fina byggnader som påminner lite om Visby. Det är dock en hel del halvskumma och fulla människor! Lekplatsen vid hamnen kändes inte helt kul då det var ett väldigt härjande och supande bredvid. Vi knatade hem istället, tänk vad många hem vi har helt plötsligt nu när vi inte har nåt hem egentligen:-).
Barnen badade länge i duschkabinen i brist på hotellbadkar som de såååå gärna önskar. Men det gick att fyll kabinen med 15 cm så det roade de sig med länge!
Nyduschade kröp de sen ner alla tre i ena dubbelsängen och tittade lite på en tysktalande SvamBob innan de slocknade för idag.
De känns nöjda och harmoniska, lite spattiga kanske och med massa energi efter allt bilsittande men det är ju inte så konstigt! Världens grymmaste och mest underbara ungar…LOVE U❤❤❤

Det känns sådär att ha kvar alla grejer (=hela vårt bohag, förutom det som är i kartonger hos mor och far) i bilen. Pass, viktiga papper, plånböcker, dator, mm tar vi förstås med in men bilen är ju full ändå. Men det är inte så mycket att göra åt, hoppas knastjuvar håller sig borta helt enkelt!

Nu ska jag sova, det snosas och snarkas från de andra redan. I morgon blir det frulle innan vi packar in oss för att avverka så mycket av Tyskland som möjligt. Blir spännande att se vad som händer här när Tyskland möter Brasilien i semifinal ikväll:-)

Må så gott❤

Går trögt med bilder…sorry 🙁

Det här inlägget postades i Äventyr, Resan ner och har märkts med etiketterna , . Bokmärk permalänken.