Söndag blev innedag

Detta skulle jag publicerat igår men då jag la den tiden på att prata (skriva) med världens bästa vän istället får det bli idag istället 🙂 det var det värt, LOVE YOU Lejs????

Igår söndag jobbade vi på inne i vårt hem. Nu ville vi inte ha kvar kläderna i vakuumpåsarna längre utan gjorde ett ryck och började fylla garderoberna. Vår snälla herr Edward som äger lägenheten äger ocjså en klädbutik så han lämnade en stor kartong med galgar. Det går ju åt en del i en familj på fem!

Sopade uteplatser och inne, älskar att sopa, det är nästan lite meditativt för mig! Och man ser dessutom all smuts som försvinner, dammsuger man blir det aldrig den där lilla (läs stora) högen som nu är som en belöning för arbetet jag gjort 😉

Det var väldigt varmt ute ich vi gick inte ut förrän middagsdags. Då promenerade vi ner i stan vi bor i. Hamnade på McDonalds där det absolut inte var varmt, körde på lite väl med AC’n. Det var riktigt nära att gå, har mest åkt bil och med alla enkelriktade gator känns det längre än det är.

Lite bilder på vårt hem, kommer mer när ordningen är innfunnit sig (så mycket ordning brukar vi visserligen inte ha 😉 )

image

Dagens skörd 😉 detta var dock från uteplatsen som inte blivit sopad på länge!!

image image image image image

Det här inlägget postades i Vardag och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Söndag blev innedag

Kommentarer inaktiverade.