Pastapanna på fiskrester

I rubriken lät det inte så gott, men åhh vad mumsigt det blev och såå smidigt, vilket gillas när ett hungrigt leksparksgäng tågade in genom dörren.
Hur bra som helst!

Gjorde ungefär så här:

Kokade fjärilspasta.
Delade fisken i lagom stora bitar. Vi hade kvar lampuki och svärdfisk (men sej, lax, torsk mm går säkert lika bra skulle jag tro).
Även rödlök och tomat var hackat och klart från wrapsen igår så i med lite smör i stekpannan och sen fräsa tomat/lökhacket i några minuter.
Rörde i salt och pressad vitlök och sen fisken så den hettades upp ordentligt.
Ner med nykokta pastan och ca 1,5dl pastavatten i pannan. Puttrade nån minut och sen klart!!
Serverades med parmesan och olivolja (pinjenötter hade varit gott!)

Barnen älskade detta så inte en gnutta rester blev det kvar av denna restmåltid 🙂
Inget släng!!!

Det här inlägget postades i Recept, Vardag och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.